martes, 14 de abril de 2015

                                        Els 12 pobles més bonics d'Europa




VERNAZZA:

És una de les cinc joies que conformen la zona de "Cinque Terre" (Itàlia); cinc petits pobles pesquers patrimoni de la humanitat. Triar algun dels cinc és una tasca gairebé impossible. Vernazza és potser el que millor ha conservat l'aspecte de ciutadella marinera.




LA ROQUE GAGEAC:

Situada al peu d'un penya-segat, a la vora del riu Dordonya, aquesta localitat francesa ocupada des de la prehistòria és un dels pobles més bonics d'Europa. Va patir una catàstrofe al gener de 1957 quan un bloc de 5000 m3 de roca es va separar i va caure al poble, destruint una desena de cases, matant a diverses persones i tallant la carretera durant anys.




JOSSELIN:

Situada a la Bretanya francesa és un bonic poble de conte conegut no només per la seva bellesa sinó també per la seva famós i impressionant castell construït aproximadament en l'any 1008.




MÜRREN:


És el poble més alt i la més bell del Cantó de Berna (Suïssa), trobant-se a una altura de 1.650 msnm, per sobre de la vall Lauterbrunnental.
Des d'aquest bonic poble es pot apreciar una vista de tres de les muntanyes més famoses de Suïssa: l'Eiger, el Mönch i el Jungfrau.



TROPEA:

Aquest bell municipi italià es troba a la costa de Calàbria i és un dels principals punts d'estiueig de les costes italianes, una de les seves peculiaritats és l'enorme precipici que dóna a la platja convertint a Tropea en un municipi tan bonic com únic.




GENGENBACH:

Aquest petit poble de conte, es troba al sud d'Alemanya, a la vora de la Selva Negra, en el Districte de Ortenau, Baden-Wurtemberg. La seva extraordinària bellesa ha estat motiu perquè la ciutat hagi estat escollida com a fons de diverses pel·lícules, com per exemple, Charlie i la fàbrica de xocolata.




GRUYERES:
Gruyeres és una ciutat històrica i comuna suïssa del cantó de Friburg. El paratge on es troba juntament amb les seves construccions i el seu castell medieval on van residir dinou comtes, la converteixen en un dels pobles més bonics d'Europa.




FUNES:
És un bonic i petit poble rural enclavat en el meravellós Vall de Funes del Tirol italià. Posseeix la petita i preciosa Església de Santa Magdalena i un dels paisatges més bells no només d'Europa sinó de tot el planeta.





ROTHENBURG OB DER TAUBER:

Pertanyent al districte d'Ansbach a l'Estat federat de Baviera, Alemanya. És una atracció turística de fama mundial per la seva ben conservat centre medieval en el qual s'han rodat pel·lícules com Chitty Chitty Bang Bang. A més les bellesa de Rothenburg ob der Tauber ha servit d'inspiració per a la creació del poble de la producció de Disney "Pinotxo".




COLMAR:

Aquest bonic poble de conte de fades pertany al departament d'Alsàcia de l'Alt Rin, França. Passejar pels seus carrers gaudint dels seus edificis d'estil gòtic alemany i del primer Renaixement és tota una delícia.




BLED:

Bled és una població situada a la vora del llac Bled als Alps Julians (Eslovènia). És coneguda sobretot per la seva popular llac glacial i també pels castells i esglésies situades en els boscos dels voltants. Atreu cada any a un bon nombre de turistes, molts d'ells de l'aristocràcia europea.



OIA:

Aquest petit poble pertanyent a l'illa de Santorini (Grècia), és referent en el turisme mundial. Centenars de visitants arriben a Oia per contemplar la seva conegudissim i bell capvespre. Oia és també coneguda per les seves cases blanques al penya-segat del volcà i per les seves populars esglésies amb cúpules blaves.






























 


No hay comentarios:

Publicar un comentario