lunes, 4 de mayo de 2015

Lisboa 2015

Nosaltres vem acabar estant a Lisboa, perquè era el nostre viatge de fi de curs i vam decidir anar-nos aquí per endur-nos un bon record.


On dormir a Lisboa, cinc opcions per a totes les butxaques:
Quan vas de viatge, primer compres els bitllets i després has de mirar hotels per on passar les nits i per un bon preu.


1) Central Park: Per passar uns dies està molt bé, tens tovalloles, sabó, mantes, coixins etc. Esta a 10 minuts del centre, amb bones vistes i el repcionista és molt amable.


2) Refuge Hotel: No és bonic, es passa fred a l'hivern i necessites demanar mantes extres, però hi ha dues coses que es poden destacar d'ell: Està bé situat, la qual cosa el fa accessible a molts punts interessants de la ciutat, i és bastant barat.



3) Sunset Destination Hostel: Estar a la vora del riu Tajo li dóna la possibilitat d'oferir unes vistes realment precioses i si a més ets dels que gaudeix de les nits que no s'acaben mai, els dissabtes pots tenir festa amb DJ inclòs.

4) Lisbon Poets Hostel: Un país amb escriptors tan importants com Fernando Pessoa o José Saramago ha de tenir influència literària fins als hostals i això és el que passa amb aquest que és un lloc temàtic que navega entre poesia i cinema. A més en el seu immens saló, si tenim sort podrem veure algunes de les vetllades amb guitarra flamenca.

5) Goodnight Hostel: És barat, acollidor i bon hotel per passar un parell de nits.

No hay comentarios:

Publicar un comentario